Wimpernserum

 • Gratis verzending

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #REALASH

voor geweldige resultaten
REALASH – Eyelash Enhancer – 3 ml


Wimpers groeien ongeveer 30 dagen. Dat is te kort om lange en dikke wimpers te krijgen. De geavanceerde REALASH-formule versnelt de wimpergroei en verstevigt de wimpers bij de haarwortel, waardoor de wimpers lang en sterk worden. De REALASH-formule voorkomt ook dat je wimpers uitvallen.

Het eindresultaat zal zichtbaar zijn na 30 dagen, maar de eerste positieve veranderingen kunt je al vroeger zien. Na 2 weken kunt je zien dat je wimpers sterker, gezonder en meer gevoed zijn. Na 21 dagen zijn de resulaten nog spectaculairder! En nieuwe jij in een tiental dagen!

 • Gratis verzending

Wimperserum aller tijden

REALASH Wimpernserum
 • 83%Langere wimpers
 • 79%Dikkere wimpers

Wimperserum aller tijden

 • wimpers worden zelf om 83% langer en 79% voller
 • Doeltreffendheid klinisch bevestigd
 • geen meldingen van bijwerkingen bij de proefpersonen
 • Gratis verzending

REALASH is een serum voor vrouwen die dromen van stevige en volle wimpers. Het is met name aan te bevelen bij van nature korte en zwakke wimpers of wimpers die zijn beschadigd door extensies, ongeschikte cosmetica of het gebruik van valse wimpers.

De REALASH-formule is zorgvuldig klinisch getest - daarbij is bevestigd dat de actieve bestanddelen van de formule de wimpers verlengen, doen verdikken en beschermen tegen afbreken of uitvallen.

50%

14 dagen

 • — sterkere wimpers
 • — wimpers gevoed
75%

21 dagen

 • — gezondere wimpers
 • — elastischere wimpers
100%

30 dagen

 • — sterkere wimpers
 • — wimpers gevoed
 • Gratis verzending

LEES DE BEOORDELING VAN MENSEN, DIE DE WIMPERS MET REALASH HEBBEN VERLENGD EN VERDIKT

Duizenden vrouwen over de hele wereld hebben al REALASH gebruikt-serum, die hun dromen van mooie wimpers voldeed.


Voor Wimpernserum Na Wimpernserum Na het gebruik "Ik ben erg onder de indruk hoe dit wimerserum werkt. Voor het huwelijk was ik op zoek naar het product, dat de toestand van mijn wimpers zou verbeteren. In mijn geval waren al na 2 weken gebruik resultaten te zien. Mijn wimpers werden langer en glanzend. Op de bruiloft vroegen alle , of ik mijn wimpers verlengd heb :) Ik adviseer REALASH! Is zeker de moeite waard!"

Maria, 26 jaar

Voor Wimpernserum Na Wimpernserum Na het gebruik " De ogen zijn de spiegel van de ziel en iedereen kijkt in de ogen van een ander. En omdat ik zulke slappe wimpers had, schaamde ik enorm. Ik had altijd een complexover mijn korte wimpers. Ze zagen eruit alsof ze niet volgroeid waren. Eens vond ik REALASH op het web en snel kwam ik erachter hoe het werkt. Na drie weken,mijn wimpers zijn eindelijk gegroeid! Ze worden steeds mooier en ik ben niet meer beschaamd ".

Magdalena,33 jaar

Voor Wimpernserum Na Wimpernserum Na het gebruik "Na de geboorte van mijn kind, de conditie van mijn haar en wimpers liet veel te wens. Ooit waren ze mooi en verzorgd. Mijn vriendien heeft me overtuigd om REALASH te proberen. Na een maand mijn wimpers waren terug naar oude vorm. Mijn zelfvertrouwen is terug. REALASH is top kwaliteit in redelijke prijs!"

Doortje, 33 jaar

 • Gratis verzending

STERKERE EN LANGERE WIMPERS NA 21 DAGEN

Voor Wimpernserum 21 dagen Na Wimpernserum Na het gebruik
 • Gratis verzending
 • REALASH Wimpernserum Doeltreffendheid klinisch bevestigd Doeltreffendheid klinisch bevestigd
 • REALASH Wimpernserum Uw natuurlijke wimpers tot wel 83% langer en 79% dikker Uw natuurlijke wimpers tot wel 83% langer en 79% dikker
 • REALASH Wimpernserum Veroorzaakt geen huidirritaties of allergieën* Veroorzaakt geen huidirritaties of allergieën*

Hoe werkt het serum?

Wimpers groeien ongeveer 30 dagen. Dat is te kort om lange en dikke wimpers te krijgen. De gevorderde REALASH-formule versnelt de natuurlijke groei van wimpers en verstevigt ze bij de haarwortel. Het resulataat zijn langere, gezondere en mooie wimpers. De REALASH-formule voorkomt ook dat je wimpers uitvallen. Voor het beste resultaat dient je het serum één keer per dag te gebruiken nadat je je make-up hebt verwijderd (vóór het slapengaan). Breng het aan op het bovenste ooglid bij de wimperlijn. Door de speciale en de gebruiksvriendelijke applicator volstaat een flesje van 3 ml voor een behandeling van 4 tot 5 maanden. Het aanbrengen is erg eenvoudig – één veegje met de kwast volstaat om van mooie wimpers te kunnen genieten.

* geen meldingen van bijwerkingen bij de proefpersonen

Doeltreffendheid klinisch bevestigd

De REALASH-formule is zorgvuldig klinisch getest - daarbij is bevestigd dat de actieve bestanddelen van de formule de wimpers verlengen, doen verdikken en beschermen tegen afbreken of uitvallen. Tests bij een groep vrouwen van 24 tot 45 jaar hebben aangetoond:

REALASH Wimpernserum

Dermatologisch en oogheelkundig getest

 • 86% van de proefpersonen merkten op dat hun wimpers sterker werden
 • 79% dikkere wimpers na een maand gebruik
 • 83% langere wimpers na één maand
 • 88% proefpersonen merkten verminderd verlies van wimpers
 • * geen meldingen van bijwerkingen bij de proefpersonen

“REALASH is een volstrekt veilige formule die de wimpergroei stimuleert zonder huidirritaties, allergiën of wijzigingen van de iriskleur te veroorzaken. Dit zijn gebruikelijke bijwerkingen bij andere wimperserums. REALASH daarentegen voldoet aan alle dermatologische veiligheidseisen. En bovenal, het product voldoet aan de verwachtingen van onze klanten".


Anna Wojcik, gediplomeerd schoonheidsspecialiste

 • Gratis verzending
REALASH Wimpernserum Langere wimpers Dikkere wimpers
 • 83%Langere wimpers
 • 79%Dikkere wimpers

Innovatieve formule

Voor de hoogste doeltreffendheid is de formule van REALASH verrijkt met nanopeptiden en actieve moleculaire aminozuren.

Het REALASH wimperserum is dermatologisch en oogheelkundig getest. Er is geen melding gemaakt van huidirritaties of allergieën. Plantenextracten zorgen voor een volstrekt veilig product o.a. kalmoes extract werkt ontstekingswerend, goudsbloem extract werkt regenererend en vlas extract voorkomt een droge huid.

Deze bestanddelen beschermen, verzorgen en verzachten de gevoelige huid om de ogen heen.

86%

van de vrouwen merkten dat hun wimpers zijn sterker

88%

van de vrouwen hadden minder last van uitvallende wimpers

89%

van de vrouwen merkten een algehele verbetering van hun wimperconditie op

Hoe te gebruiken?

01.

Verwijder zorgvuldig je make-up en droog de huid om je ogen heen

02.

Breng serum aan op je bovenste ooglid

03.

Bewonder de resultaten en die glamoreuze blik!

01.

Is REALASH voor iedereen bestemd?

REALASH is een wimperserum voor alle vrouwen maar ook mannen kunnen het gebruiken. Ons product is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen, permanente make-up, contactlenzen of valse wimpers. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft, chematherapie krijgt toegediend of jonger bent dan 18 jaar, dan raden wij af om het serum te gebruiken.

02.

Is REALASH veilig?

Ons product is dermatologisch en oogheelkundig getest. Er is tijdens onderzoeken geen melding gemaakt van bijwerkingen maar als je zwanger bent, borstvoeding geeft, chemotherapie krijgt toegediend of jonger bent dan 18 jaar, dan raden wij af om het serum te gebruiken.

03.

Wat zijn de bestanddelen van REALASH?

INCI: Aqua, Propanediol, Xanthan Gum , Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol , Sodium Hydroxide.

04.

Mag ik een henna kleuring toepassen tijdens de behandeling met REALASH?

Jazeker. Er zijn geen tegenindicaties. Het kleuren van je wimpers verbetert het algehele effect.

05.

Mag ik mijn dagelijkse make-up dragen tijdens de behandeling met REALASH?

Geen probleem! REALASH werkt ’s nachts. Voor de beste resultaten kun je je lievelingsmascara gebruiken.

06.

Wanneer zie ik de eerste resultaten en hoe lang moet ik REALASH gebruiken?

Na 14 dagen zul je al opmerken dat je wimpers steviger, gezonder en dikke zijn. Na 21 dagen zijn de resultaten nog spectaculairder. Als je het gewenste effect hebt behaald, dan adviseren wij je om alsnog twee tot drie keer per week REALASH aan te brengen om de behaalde resultaten aan te houden.

07.

Hoe is REALASH wimperserum te gebruiken?

Het aanbrengen is heel eenvoudig. De praktische applicator ziet eruit als die van een eyeliner en laat je toe om het serum heel precies aan te brengen. Voor het slapengaan verwijder je je make-up, droog je je huid om de ogen en breng je het product aan op de basis van je bovenste wimpers. Doe dit iedere avond gedurende de hele behandeling. Om de behaalde resultaten aan te houden adviseren wij jou om het serum na de behandeling nog twee tot drie keer per week te gebruiken.

08.

Hoe lang gaat een flesje REALASH mee?

Een flesje REALASH van 3 ml volstaat voor 3 maanden. Als je de behaalde resultaten wilt aanhouden, dan zul je echter meer dan één flesje nodig hebben.

09.

Hoe lang is REALASH houdbaar?

Het product kan het best worden opgebruikt binnen 6 maanden na opening.

10.

Wat als ik een keertje vergeet om REALASH aan te brengen of dat twee keer per dag doe?

Als je een keertje vergeet om het serum aan te brengen, doe dat dan de volgende avond. Je mag echter niet vergeten dat geregeld gebruik de sleutel is tot succes. Als je meer dan één beurt vergeet, dan zal de behandeling gewoon wat langer duren. Het heeft geen zin om het product meer dan één keer per dag aan te brengen. Extra beurten versnellen het proces of de regeneratie niet. REALASH, wiens taak is het verlenging, verdikking, krullen en versterking van je wimpers, is bedoeld voor gebruik eenmaal per dag.

11.

Wat gebeurt wanneer ik stop met de REALASH-behandeling?

Zodra je de gewenste resultaten hebt bereikt, wordt je aanbevolen om het product te blijven gebruiken om de resultaten aan te houden. REALASH zal je wimpers blijvend vestevigen en verzorgen.

12.

Ik gebruik REALASH nu al een tijdje en heb gemerkt dat mijn wimperbasis iets donkerder is geworden. Wat moet ik nu doen?

Sommige klanten kunnen een lichte verdonkering van hun wimperbasis opmerken waar zij normaal gezien het REALASH serum aanbrengen ( vooral in het geval van overmatige dagelijkse toepassing). Dat kan voorvallen, met name bij een langer gebruik - het is normaal en gaat weer weg.

13.

Wat moet ik doen als ik per ongeluk serum in mijn ogen krijg?

Als er serum in je ogen terechtkomt, dan moet je deze spoelen met overvloedig water.

14.

Is REALASH getest op dieren?

Nee, REALASH is niet getest op dieren.

15.

Waar kan ik REALASH aankopen?

REALASH is een wetenschappelijk ontwikkeld serum. Daarom kiezen wij onze distributiekanalen zorvuldig uit. Het serum kan worden aangekocht op deze website of in welbepaalde schoonheidssalons.

16.

Zal iemand ontdekken dat ik REALASH gebruik?

Wij respecteren jouw privacy. Als je REALASH via onze website bestelt, dan versturen wij het in een discrete verpakking direct naar je thuisadres. Niemand zal te weten komen dat je het product hebt aangekocht, tenzij je dat zelf vertelt.

17.

Hoe lang moet ik wachten op mijn pakje?

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden. Het product zit in een discrete verpakking en wordt geleverd door een koeriersbedrijf.

18.

Zijn buitenlandse levering ook mogelijk?

Natuurlijk. Door veranderende trends en behoeften van onze klanten in de gaten te houden, voeren wij bestellingen van over de hele wereld uit. In zo'n geval wordt de levertijd van het pakket echter verlengt. Verzendkosten bedragen 20 EUR

19.

Wat maakt REALASH bijzonder in vergelijking met andere verkrijgbare wimperserums?

Er zijn vele redenen. De belangrijskte zijn dat ons product erg effectief en veilig is. Maar ons beste argument is de wereldwijde populariteit van REALASH en de zeer positieve feedback van onze tevreden klanten. Bovendien bieden wij ons product aan tegen een aardige prijs.