Handcrème

  • Gratis verzending

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #Touch

voor geweldige resultaten
HANDCRÈME TOUCH – 100 ML


Handen eisen een complexe verzorging, omdat ze elke dag aan schadelijke werking van buitenfactoren worden blootgesteld. Bacteriën, schadelijke stoffen en lage temperaturen in de winter dragen bij aan het ontstaan van microletsels, gebarsten huid, sterk schilferige opperhuid en het verlies van elasticiteit. Om te vergeten wat ruwe huid is en goed voor de handen te zorgen, heeft ORPHICA de TOUCH lijn ontworpen, dwz. een herstellende en verzorgende behandeling voor de handen.

Handcrème TOUCH met de Intensive Moisture Therapy formule herstelt de handenhuid intensief, de huid wordt elastischer en strakker. Na het aanbrengen ontstaat er een onzichtbare beschermende laag die het water verbindt. De natuurlijke ingrediënten van deze crème bevochtigen de droge en geïrriteerde huid, versnellen het herstellingsproces, versoepelen de rimpels op de handen en daarnaast hebben ze een voedende en anti-oxiderende werking. Het product is dermatologisch en allergologisch getest.

  • Gratis verzending

DE HANDENHUID IS INTENSIEF HERSTELD, DE HUID IS ELASTISCHER EN STRAKKER

De voordelen van de TOUCH handcrème lijn worden gewaardeerd door de vrouwen die aan het onderzoek hebben deelgenomen.


95%

bevestigt dat bij regelmatig gebruik de handenhuid meer bevochtigd is

90%

heeft vastgesteld, dat de huid soepeler is geworden

90%

heeft gemerkt dat de huid gladder is en beter gevoed is

85%

heeft gemerkt dat de huid strakker is geworden

Indien je handen een intensieve bevochtiging nodig hebben en je een gladder, soepeler en beter gevoedde huid wilt, is de handcrème van de TOUCH lijn iets voor jou. De unieke Intensive Moisture Therapy formule is ontstaan om de  handenhuid intensief te herstellen, omdat het verouderingsproces van de handenhuid ervoor zorgt dat de huid intensiever wordt blootgesteld aan de buitenomstandigheden. Het wordt eerder droog en verliest zijn soepelheid. Het product is aan rigoureuze onderzoeken onderworpen die hebben uitgewezen dat deze handcrème de huid niet irriteert en dat zijn actieve stoffen de huid verzorgen, beschermen en intensief bevochtigen.

  • Gratis verzending

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN

Zij hebben de gewenste resultaten bereikt en geven hun handen een complexe verzorging met de TOUCH handcrème!


Voor Ik heb een zeer gevoelige handenhuid wat een groot probleem is. Helaas heeft tot nu toe geen enkel schoonheidsproduct aan mijn verwachtingen voldaan, maar toen ik eenmaal de TOUCH lijn had uitgeprobeerd, wist ik meteen dat deze producten ideaal zijn voor mij. Ik hou van een intensief bevochtigende handcrème die snel zelfs gebarsten huid herstelt en wat nog belangrijker is - mijn handen niet irriteert. Ik beveel dit product echt aan iedereen aan.

ANNA, 30 JAAR:

Voor Ik hou ervan als mijn handen glad, zacht en verzorgd zijn. Tot nu toe hebben alleen sommige cosmetica aan mijn eisen voldaan en toch was ik elke keer niet 100% tevreden. Ik waardeer  merkproducten van de hoogste kwaliteit, daarom heb ik besloten om schoonheidsproducten van ORPHICA TOUCH lijn uit te proberen. Ik hou van mijn TOUCH handcrème, omdat het snel indringt, de huid voedt en bevochtigt.

IWONA, 26 JAAR

Voor Ik ben allergisch en heb moeite om de juiste verzorgingsproducten te kiezen die mijn huid niet irriteren. Tot nu toe kon ik alleen apotheek glycerine gebruiken. Gelukkig heb ik de schoonheidsproducten van TOUCH lijn gevonden. Ik hou van deze handcrème omdat zijn samenstelling ideaal is, geen allergie op mijn handen verwekt en dermatologisch is getest. Ik heb ook gemerkt dat mijn handenhuid minder rimpels heeft.

ANETA, 29 JAAR

  • Gratis verzending

Unieke bestanddelen

  • Gratis verzending

Handcrème TOUCH met de formule Intensive Moisture Therapy vormt een unieke combinatie van actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid intensief hersteld, gevoed, verzorgd en beveiligd tegen een overmatig verlies van water is. De hoge kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid vormen een garantie van tevredenheid van onze klanten die over de werking van deze crème op eigen huid hebben zich overtuigd.

In de inhoud van deze crème zijn er natuurlijke ingrediënten en extracten die voor de conditie van de huid zorgen en de uitdroging voorkomen. Glicerine zorgt voor meer elastische en strakke huid. Ureum bevochtigt en maakt de huid gladder. Vitamine E heeft een anti-oxiderende, beschermende werking en helpt om de handrimpels gladder te maken. Panthenol heeft een anti-ontstekkende werking, versneld het herstellen van de opperhuid en geeft een gladgevoel aan de handen. Hyaluronan maakt een film op de handen die de water verbindt en de juiste bescherming verzekert. Groene thee extract vertraagt de verouderingsprocessen, uitstekend bevochtigd, verzacht irritaties en ontstekingen. Daarnaast het bevat waardevolle polyfenolen, die rijk aan o.m. vitamines van de groep B, A, C en K alsook calcium, ijzer, fosfor, kalium en kiezel zijn.

  • Gratis verzending

Hoe te gebruiken?

01.

Voordat Jij de handcrème van de TOUCH lijn gaat gebruiken, verzeker je zich dat Je handenhuid droog en schoon is.

02.

Breng een kleine hoeveelheid crème op de handenhuid.

03.

Smeer het product met ronde bewegingen in totdat het volledig ingedrongen is.

01.

HOE WERKT DE HANDCRÈME VAN DE TOUCH LIJN?

De actieve ingrediënten van deze crème bevochtigen de droge en geïrriteerde huid, versnellen het herstellingsproces, versoepelen de rimpels op de handen en daarnaast hebben ze een voedende en anti-oxiderende werking.

02.

HOE DE HANDCRÈME VAN DE TOUCH LIJN TE GEBRUIKEN?

Breng gewoon een kleine hoeveelheid crème op de schone en droge handenhuid aan en vervolgens smeer het product zachtjes met ronde bewegingen in totdat deze volledig opgenomen is. Niet gebruiken bij overgevoeligheid op een van de ingrediënten van het product. Bij contact met de ogen, spoel met grote hoeveelheid water.

03.

VOOR WIE IS DE HANDCRÈME VAN DE TOUCH LIJN BESTEMD?

Handcrème van de TOUCH lijn is bestemd voor personen van wie de handen een complexe verzorging eisen en elke dag op de werking van buiten factoren blootgesteld zijn. Indien je handen ruw en niet zacht zijn en de huid gebarsten en droog is en de opperhuid erg schilferig is, vormt de handcrème TOUCH van de merk ORPHICA een ideale oplossing voor Jij. Om een complexe verzorging aan je handenhuid te garanderen, gebruik ook overige cosmetica van de TOUCH lijn.

04.

WAAROM IS DE HANDCRÈME VAN DE TOUCH LIJN ZO UNIEK?

De handcrème van de TOUCH lijn is een uniek product dankzij de formule Intensive Moisture Therapy die de handenhuid intensief hersteld, meer elastisch en strak maakt en op de oppervlakte ervan ontstaat er een onzichtbare beschermende laag die het water verbindt.

05.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE HANDCRÈME VAN DE TOUCH LIJN?

De houdbaarheidsdatum van het product bedraagt 3 maanden vanaf de opening van de verpakking.

06.

IS DE HANDCRÈME VAN DE TOUCH LIJN EEN VEILIG PRODUCT?

Ja, het product is volledig veilig. De handcrème van de TOUCH lijn werd aan rigorieuze dermatologische onderzoeken onderworpen die hebben bevestigd dat de erin opgenomen actieve stoffen de droge en geïrriteerde huid intensief voeden, bevochtigen en het herstelproces versnellen en daarom zonder zorgen kan gebruikt worden.

07.

WAT IS DE SAMENSTELLING VAN DE HANDCRÈME VAN DE TOUCH LIJN?

De samenstelling van de handcrème van de TOUCH lijn bestaat uit: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Urea, Panthenol, Camellia Sinensis Extract, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

08.

HOE MOET DE HANDCRÈME VAN DE TOUCH LIJN WORDEN BEWAARD?

Bewaar het product in de kamertemperatuur, het beste tussen 8ᵒC en 25ᵒC in een dicht gesloten verpakking. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht. Bescherm tegen kinderen.

09.

KAN HET PRODUCT NAAR HET BUITENLAND WORDEN VERZONDEN?

Natuurlijk. Wij volgen de veranderende trends en behoeften van onze klanten dus onze bestellingen worden op de gehele wereld uitgevoerd. In zulk geval alleen de tijd van het leveren van de verzending wordt langer. Verzendkosten bedragen 20 EUR.

10.

HOE LANG GA IK OP DE VERZENDING WACHTEN?

Het product verzenden wij binnen 2 werkdagen.