740 438

SET VAN BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

DUIZENDEN KLANTEN WERELDWIJD HEBBEN WAARDERING #Touch

voor geweldige resultaten
SET VAN BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN - 4 PAAR


Fluweelachtige en zachte handen hoeven niet alleen maar een droom te zijn. Zeg vaarwel tegen ruwe, gebarsten en geïrriteerde huid. Om dit te doen, hoef Jij geen professionele en dure ingreep in een SPA doorgaan. Het effect van bevochtigde en gevoede huid kun Jij binnen 15 minuten gewoon thuis bereiken. Bescherm Je handen tegen de negatieve invloed van buitenfactoren. Om Jij daarbij te ondersteunen, heeft de merk ORPHICA een de TOUCH lijn ontwikkeld. dwz. een herstellende-verzorgende behandeling voor de handen.

De set van bevochtigende handschoenen TOUCH met de formule Intensive Moisture Therapy maakt de handenhuid intensief bevochtigd, meer elastisch en strak en op de oppervlakte ervan ontstaat er een onzichtbare beschermende laag die het water verbindt. De natuurlijke ingrediënten van de stof die in de handschoenen zich bevindt, hebben een antiseptische eigenschappen, verminderen de handrimpels, versnellen de herstellingsprocessen en kalmeren de irritaties en daarnaast stimuleren ze de productie van collageen en elastine in de huid. Kies voor een complexe verzorging! In èèn doosje ga Jij 4 paar van TOUCH bevochtigende handschoenen vinden die voor maandelijkse behandeling voldoende zijn.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

HERSTELLDE HUID DANKZIJ TOUCH BEHANDELING

De voordelen van de TOUCH bevochtigende handschoenen worden door de klanten welke in dit onderzoek hebben deel genomen gewaardeerd.


95%

van de onderzochten erkent dat bij regelmatig gebruik van de handschoenen de huid meer glad en gevoed is

90%

heeft gemerkt dat de huid meer elastisch en strak is

90%

bevestigd dat de handen goed bevochtigd en glad zijn

85%

heeft vastgesteld dat de handenhuid meer soepel is

Hebben Je handen een intensieve herstelling nodig? Heb Jij een droge, uitgedroogde en geïrriteerde huid waarop rimpels ontstaan? Probeer de maandelijkse behandeling voor de handen uit en voel jezelf alsof na een professionele verzorgingsingreep in een schoonheidssalon. De bevochtigende handschoenen van de TOUCH lijn van de merk ORPHICA met de innovatieve formule Active Ceramide Therapy zijn juist voor Jij. Het product werd aan rigoureuze onderzoeken onderworpen die de antiseptische werking ervan hebben bevestigd.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

LEES ONZE KLANTBEOORDELINGEN

Ze hebben de gewenste resultaten bereikt en op een complexe manier dankzij de TOUCH bevochtigende handschoenen voor de handen gezorgd!


Voor Na Ik heb een zeer sensibele handenhuid wat een groot probleem is. Helaas tot nu toe hebben geen cosmetica aan mijn verwachtingen voldaan maar toen ik de TOUCH lijn heb uitgeprobeerd, wist ik meteen dat deze producten voor mij zijn. Volgens mij is de voedende behandeling met behulp van de TOUCH bevochtigende handschoenen uitstekend. De handschoenen zijn zeer goed bedacht en probleemloos aan mijn kleine handen aanpassen. Een zelfplakkende band houd ze op zijn plaats waardoor ze niet uit de handen schuiven. Na het uittrekken is de huid glad, bevochtigd en geurt mooi. Zulk effect blijft erg lang.

ANNA, 30 JAAR

Voor Na Ik hou ervan als mijn handen glad, zacht en verzorgd zijn. Tot nu toe alleen sommige cosmetica konden aan mijn eisen voldoen en telkens was ik niet 100% tevreden. Ik stel prijs aan merkproducten die de hoogste kwaliteit hebben daarom heb ik besloten om de cosmetica van de merk ORPHICA van de lijn TOUCH te kiezen. Ik heb de TOUCH bevochtigende handschoenen door èèn maand gebruikt. Telkens toen ik ze uittrok, had ik de indruk alsof ik uit een schoonheidssalon was net uitgegaan. Ik moet toegeven dat deze handschoenen werken echt beter dan een gewone bevochtigende crème en ik heb al tientallen getest.

IWONA, 26 JAAR

Voor Na Ik ben allergisch en heb moeite om de juiste verzorgingsproducten te kiezen die op mijn huid geen irritaties veroorzaken. Tot nu toe heb kon ik alleen apotheek glycerine gebruiken. Gelukkig heb ik de cosmetica van de lijn TOUCH gevonden. Ik hou van bevochtigende handschoenen van de merk ORPHICA. De stof die erin zit, voedt mijn handen ideaal. Vaak had ik last van geïrriteerde handen zelfs na toepassing van zeep daarom kon ik alleen uit producten kiezen die allergologisch getest werden. Ik ben van de verzorgende effecten tevreden en daarom heb ik al enkele volgende verpakkingen besteld.

ANETA, 29 JAAR

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

Unieke bestanddelen

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

De TOUCH bevochtigende handschoenen met de formule Active Ceramide Therapy zijn een ideale oplossing voor beschadigde en uitgedroogde handen die aan de werking van buitenfactoren blootgesteld zijn. De hoge kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid vormen een garantie van tevredenheid van onze klanten die over de werking van deze handschoenen hebben zich overtuigd.

De samenstelling bestaat uit natuurlijke ingrediënten en extracten die op een complexe manier de zachte, geïrriteerde en uitgedroogde huid verzorgen. Glicerine vermindert rimpels, maakt de huid beter bevochtigd, meer elastisch en strak en daarnaast versnelt de herstellingsprocessen. Saffloerolie vormt een occlusie laag die het overmatig verdampen van water uit de huidoppervlakte voorkomt. Arginine heeft een intensief bevochtigende werking die de geïrriteerde huid kalmeert. Adenosine heeft een anti-rimpel werking, verhoogt de productie van collageen en elastine in de diepe lagen van de huid waardoor het lichter en gladder wordt. Ureum en ceramiden bevochtigen de huid. Steranijs extract heeft antiseptische eigenschappen. Alantoine werkt verzachtend, kalmerend en helpt om de dode opperhuid te verwijderen. Daarnaast het elimineert de huidirritaties die door detergenten, zeep, zuren en alkalische stoffen kunnen worden veroorzaakt. Natriumhyaluronaat beperkt het transepidermaal verlies van water en verzekert de juiste bevochtiging van de huid. Lecithine maakt de huid meer glad en elastisch.

 • Gratis verzending
 • 90 dagen voor teruggave

Hoe te gebruiken?

01.

Was en droog de handen grondig. Vervolgens neem voorzichtig de handschoenen uit de verpakking en trek ze aan.

02.

Pas de handschoenen met behulp van de zelfplakkende banden aan Je handen aan.

03.

Trek de handschoenen na 15 minuten uit en de overgebleven voedende stof masseer zachtjes in de handen totdat het volledig ingedrongen is.

01.

HOE WERKEN DE TOUCH BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN?

De actieve ingrediënten van de stof die in de TOUCH bevochtigende handschoenen zich bevindt, hebben een antiseptische eigenschappen, verminderen de handrimpels, versnellen de herstellingsprocessen en kalmeren de irritaties en daarnaast stimuleren ze de productie van collageen en elastine in de huid.

02.

HOE DIENEN DE TOUCH BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN GEBRUIKT TE WORDEN?

Was en droog de handen grondig en vervolgens neem voorzichtig de handschoenen uit de verpakking en trek ze aan. Sluit de handschoenen met behulp van de zelfplakkende band. Trek de handschoenen na 15 minuten uit en de overgebleven voedende stof masseer zachtjes in de handen totdat het volledig ingedrongen is. Gebruik de handschoenen èèn keer per week. Let op om het product niet bij overgevoeligheid op een van de ingrediënten te gebruiken. Bij contact van de stof die in de TOUCH bevochtigende handschoenen zich bevindt met de ogen, spoel met grote hoeveelheid water.

03.

VOOR WIE ZIJN DE TOUCH BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN BESTEMD?

De TOUCH bevochtigende handschoenen zijn bestemd voor personen welke voor de handenhuid willen zorgen. Indien wil Jij de opperhuid intensief voeden, bevochtigen en herstellen, is het product van de merk ORPHICA juist voor Jij bestemd.

04.

WAAROM ZIJN DE TOUCH BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN ZO UNIEK?

De TOUCH bevochtigende handschoenen zijn zo uniek dankzij de unieke formule Intensive Moisture Therapy die de handenhuid intensief bevochtigd, meer elastisch en strak maakt en op de oppervlakte ervan ontstaat er een onzichtbare beschermende laag die het water verbindt.

05.

WAT IS DE HOUDBAARHEIDSDATUM VAN DE TOUCH BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN?

De TOUCH bevochtigende handschoenen zijn voor eenmalig gebruik bestemd. In èèn doosje ga Jij 4 paar van TOUCH bevochtigende handschoenen vinden die voor maandelijkse behandeling voldoende zijn.

06.

ZIJN DE TOUCH BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN EEN VEILIG PRODUCT?

Ja, het product is volledig veilig. De TOUCH bevochtigende handschoenen werden aan rigoureuze dermatologische en allergologische onderzoeken onderworpen die hebben bevestigd dat zijn natuurlijke ingrediënten van de erin opgenomen stof een beschermende laag op de huid vormt en dat de handen meer glad en intensief hersteld zijn.

07.

WAT IS DE SAMENSTELLING VAN DE TOUCH BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN?

De samenstelling van de TOUCH bevochtigende handschoenen is als volgt:  Aqua, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Arginine, Carbomer, Caprylyl Glycol, 1-2-Hexanediol, Parfum, Propanediol, Allantoin, Adenosine, Disodium EDTA, Caprylic/Capric Triglyceride, Urea, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Citral, Linalool.

08.

HOE DIENEN DE TOUCH BEVOCHTIGENDE HANDSCHOENEN BEWAARD TE WORDEN?

Bewaar het product in de kamertemperatuur, het beste tussen 8ᵒC en 25ᵒC in een dicht gesloten verpakking. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht. Bescherm tegen kinderen.

09.

KAN HET PRODUCT NAAR HET BUITENLAND WORDEN VERZONDEN?

Ja. ORPHICA is een internationale merk die haar producten ook naar het buitenland verzendt.

10.

HOE LANG GA IK OP DE VERZENDING WACHTEN?

Het product verzenden wij binnen 2 werkdagen.